Glutenfritt näringsmaxat formbröd med bovete, pistaschnötter och körsbär
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl riktigt kallt vatten - så kallt du kan få i kranen
  • 50 g färsk jäst
  • 2 msk kokosolja
  • 1 msk yaconsirap - kan bytas mot honung, dadelsirap eller mörk agavesirap
  • 1 dl skalade hampafrön
  • ½ dl hela linfrön
  • ½ dl linfrökross
  • 1 dl naturella pistaschnötter, 55 g - grovt hackade
  • 1 dl torkade körsbär, 50 g 1 dl bovetegryn/flingor
  • 5 dl bovetemjöl
  • 1 msk husk
  • 2 msk nyponpulver - av hela nyponet, inte bara skalet
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.