Vilken händelserik helg det har varit. Som jag nämnde tidigare har jag under helgen gått en utbildning till att bli Iso-dietencoach via Paulüns Näringscenter
Den här varianten av hönökaka smakade kanske inte precis som originalet, men det gör inget för jag kan ibland tycka att originalet smakar lite väl sött
Chapatibröd brukar jag baka ibland när vi ska käka indisk mat. Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Koka upp crème fraichen med citronsaft och buljongtärning. Tillsätt kycklingen och låt koka under lock ca 10 minuter tills kycklingen är kokt
Det här är efterätten som jag har gjort absolut flest gånger och prövat mig fram för att få exakt den dos choklad som jag så ofta känner ett stort behov av
Jaha, måndag och jag ligger här utslagen och trött. Självklart har jag gått och blivit sjuk. Startade redan förra onsdagen då jag kände mig svag i kroppen
Strimla falukorven och stek i smör tills den fått lite gyllene färg. Tillsätt grädde, ketchup, krossade tomater och sambal oelek, låt puttra ihop ett par minuter
Det här var en riktig höjdare. Snabb att göra och extra god med "brödströsslet" barnen älskade det. Absolut en ny favorit och enkelt för de som inte gillar spenat att peta bort den
Eftersom det tar en stund att koka ihop denna variant av refried beans så brukar jag göra dubbel eller trippel sats av receptet och sedan frysa in den färdiga röran i två till tre plastburkar
Det finns lite olika varianter på detta recept, här är en av mina favoriter. . Gör gärna mycket mat och frys in när du ändå håller på, för det blir gott i matlådor också och har nästan mer smak dag två
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.