Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gick i skolan. Hetta upp en rejäl klick smör i en stekpanna och stek fisken i ca 4-7 min på varje sida (stektiden kan variera beroende på hur tjock filé du har). Lägg på en plåt och baka mitt i ugnen på 200° några minuter
Minst lika god som en klassisk med kött. Dock brukar jag göra min variant mer som en röra isället för att lägga lager kål, lager köttfärs, lager kål osv
Nej, vi ska så klart prata mat också, för det är ju ett av mina favoritämnen som ni vet. Ja, det är fortfarande varmt och det är fortfarande sommar, men termometern visar inte lika många grader idag, och jackan fick minsann åka på imorse när jag körde till jobbet
Häll i formen och grädda ca 60-70 minuter på näst nedersta falsen. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form, 24-26 cm i diameter, med laktosfritt smör samt bröa med mald mandel