Visserligen kanske man inte behöver äta stek med potatis och gräddsås, men själva principen att äta något lite festligare och kosta på sig dessert och fin dukning, tilltalar mig
Påbilden är bara kycklingdelarna, champinjonerna brynta och ligger i en stekgryta. Nu har jag förberett dagens middag som blir 70-talets Flygande drakens Kycklinggryta
Min kollega Ann-Britt hade med sig en stor påse fina gröna äpplen till mig. I morgon är det kanelbullens dag, vilket så klart måste firas med pompa och ståt
Här har vi Björnbjörn som var på brahumör, och som tur var blev kompis med Erik innan vi åkte. Fast denna gången med jordgubbsylt istället för äppelmos
Jag gör både med bara choklad och kokosdoppade och givetvis naturella som är min favorit. Okej här kommer lite recept som ni bad om, först ut hittar ni fyllda krustader som vi har till jordgubbar och bubbel på Midsommaraftonsmorgonen
Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper och sikta över lite mjöl. Micke(storebror) har varit ute vid huset och hjälp Jonas idag och jag och Elsa har varit hemma med Karin
Vi tittar inte på tv när vi är där men det är perfekt att sitta där och lösa korsord undertiden man laddar sin mobil så man kan fota hela sitt campingliv så man kan dela med sig och blogga om det
Rör ut gelatinet med lite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.