Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Visserligen försöker jag att hålla igen med sånt men nu när jag har en dotter i huset över sommaren vill jag ju gärna fjäska lite och samtidigt visa henne att det finns alternativa godsaker
Dagens recept har ett par veckor på nacken. Lite upphottad med ananas, jordgubbar, melon och apelsin och med exotisk grädde och rostad kokos till är den ganska långt ifrån den halvtrista 80-talsvarianten med äpple-päron-banan-apelsin-russin. 1 liter jordgubbar. 1 liter jordgubbar
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Jag använde locket till en järngryta istället för pajform då det kändes litesom Pizza Hut. För ett tag sedan var vi på Pizza Hut och något liknande det skulle vara gott att ha
Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt sompågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar i litesom jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Det är svårt att riktigt ta in allting som händer och vad det kan innebära på sikt med allt sompågår runt Jävligt Gott just nu, men jag försöker göra mitt bästa för att inte tappa fokus eller bränna ut mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.