Blanda jäst och vatten. Rör ned resten av ingredienserna. Låt jäsa i 12 tim i rumstemeratur. Baka ut till limpor, degen är lite lös, lägg på plåtar och låt jäsa 1 tim
En fräsch och enkel sallad som passar utmärkt som tillbehör till grillkvällen. Vi serverade den till grillad färsk korv, surkål, majonnäs samt rostad lök och rostad kapris
Sellerisallad. Sellerisallad. Jag har aldrig varit i Istanbul, mest för att jag inte flyger. Tror liksom att jag ska trilla ner om jag sätter mig i ett flygplan
Smoothie Hallon. Visste du hallon att de odlats i Sverige sedan medeltiden. Nu är det hallon säsong för fullt och det finns gott om dessa vilda bär att hitta i våra svenska skogar
Lägg lite äppel- och sellerisallad, vanlig sallad, samt lite skott ovanpå köttet. Recept från Svenska Viltmatakademin i samarbete med Professional Secrets
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.