GranolaBars. Ska visa lite mer bilder från helgen sedan men sticker emellan med ett recept på mandel och jordnötsbars som jag testbakade i veckan som gick
Chokladdoppade granolabars. Egentillverkade energibars inlindade i smörpapper är lätta att ta med sig och fyller på energinivån när det som bäst behövs
Vi har ju haft en massa brownies hemma på sistonde så jag tänkte att denna gång så skulle jag baka något nyttigare, så det fick bli granolabars (eller müslibars som dom också heter)
I detta inlägg ska vi kika närmare på tre otroligt goda bars som är baserade på granola, müsli eller flingor, som är enkla att göra, och som mest innehåller fem ingredienser
Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.