Detta gör nötterna mer lättsmälta och näringsrika men det går även bra att utesluta blötläggning. Om du blötlagt nötterna – skölj av och lägg dom på en handduk eller ett papper för att torka
Den är också väldigt enkel attgöra, ingen glassmaskin behövs utan bara att vispa grädde och blanda med kondenserad mjöl, kladkakebitar och smält choklad
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Du känner dels att massan nu släpper från botten och håller ihop, dels att du nu kan göra kultricket (när du häller ner lite av massan i kallt vatten i ett glas så blir den såpass fast att du kan rulla den)
Vet man med sig att man inte brukar tycka om fiberhusksmaken så rekommenderar jag att steka upp dessa dagen innan och ha i kylen en dag innan man värmer upp och äter dagen efter för du brukar fiberhusksmaken ha lagt sig helt
Måndag igen och en hel ny vecka att fylla med det du vill. Vi har ju alla en del ”måsten” men glöm inte att fylla kalendern med sånt som gör dig glad och ger dig energi
Äppel och kryddor som får det att värmas i kroppen när det är kallt och blåsigt ute. Pour half the cake batter into the loaf pan, then pour in the cream cheese mixture