Nötfri prinsesstårta!
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 bitar Botten
  • 400 g ekologiska ägg
  • 250 g ljust rättvisemärkt rörsocker
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 200 g siktat dinkelmjöl
  • 50 g skrädmjöl eller havregryn som du mixar i en blender till ett fint mjöl
  • 5 g bakpulver
  • 100 g smält smör
  • Vaniljkräm
  • 100 g ekologiska äggulor (ca 5 st)
  • 25 g vetemjöl
  • 25 g potatismjöl
  • 100 g rättvisemärkt strösocker
  • 5 dl mjölk
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 75 g rumstempererat smör
  •  
  • Tillbehör
  • Nötfri marsipan
  • ½ sats hallonchiasylt
  • 250 g färska eller frysta ekologiska hallon (svenska om de är frysta)
  • 5 dl vispgrädde + ¼ tsk vaniljpulver
  • Grön nötfri marsipan
  • 200 g melonkärnor, rensade från ev. skalrester
  • 200 g rättvisemärkt vitt strösocker
  • ett par blad färsk ekologisk babyspenat
  • 450 - 550 g ekologiskt florsocker
  • 1 äggvita från ett ekologiskt ägg
  • ett par msk vatten
  • Rosa nötfri marsipan
  • 100 g melonkärnor, rensade från ev. skalrester
  • 100 g rättvisemärkt vitt strösocker
  • ett par droppar rödbetssaft från en färskriven rödbeta
  • 225 - 300 g ekologiskt florsocker
  • 1/2 äggvita från ett ekologiskt ägg
  • ett par msk vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.