Glutenfri superlyxig grysli - granola och mysli - med juliga smaker av saffran, vanilj och apelsin
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g mandel
  • 100 g cashewnötter
  • 100 g naturella pistaschnötter
  • 100 g oskalade sesamfrön
  • 150 g solrosfrön
  • 150 g pumpafrön
  • 400 g glutenfria havregryn - den här gången från Recomarket
  • 400 g boveteflingor - från Spielberger
  • 200 g kokosflingor
  • 1½ dl äppelmust eller vatten - jag använde must av våra egna äpplen, men vatten går bra
  • ½ dl mandelolja eller kokosolja
  • 1/4 dl flytande honung eller ljus agavesirap
  • 2 msk morots/apelsinpulver
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 påse saffran
  • 2 påsar russin/körsbärsmix 200 g - Saltå Kvarn
  • 1 påse äppeltärningar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.