Sätt gärna inRis à la Maltan att kallna rejält i kylen. Skölj riseti ett durkslag. När ris à la maltan är kall kan den serveras, förslagsvis med saftsås
Ris a la Malta på julafton är ett måste. Men det behöver nödvändigtvisinte vara precis efter all julmat, det kan vara lite senare på kvällen när man sitter uppkrupen i soffan, men litejulmusik och tända ljus
Vispa grädden ej för hårt. Blanda i keso å kanel. Låt stå i kylen. Servera med bär eller mandarinklyftor. 1 dl vispgrädde. 1⁄3 tesked vaniljpulver. 20 g färska hallon eller andra röda bär (valfritt)
Ris à la Malta är en klassisk efterrätt på julbordet. Ingredienser. Jag vill att minRis à la Malta ska smaka mycket vanilj och den ska serveras med en saftsås med smak av jordgubb
Ris à la Malta – gör så här. Tillsätt sockret och låt gröten kallna. Frukostens överblivna julgröt kan också bli en annorlunda ris à la Malta med ljust eller mörkt muscovadosocker och hallonsås
Lika stor tradition som själva lutfisken är efterrätten - mormor servera alltidRis a la Maltatill efterätt, och den ska enligt henne serveras tillsammans med inlagdapersikor, för det är hon uppväxt med
Stevia Drops efter smak. Keso à la Malta med havtornspuré. ex då havtornsbär används) i en liten kastrull tills de blirmosiga, passera isil, vänd och pressa massan med baksidan av en matsked tills det bara är torra kärnor kvar isilen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.