Receptet hämtat från Leva med LCHF men jag tog bort sötningsmedletLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
IOm att jag äter LCHF blandade jag i min portion lite färre jordgubbar och passionsfrukt. En snabb efterrött som alla gillar, utom mellanpojken som inte tycker om grädde
Det är så gott med risalaMalta. Ris al'a Malta, den viktigaste rätten på julbordet om du frågar mej. Koka tills riset är mjukt, skölj det i durkslag och låt vattnet rinna av helt
Ris à la Malta på LCHF-vis. Håll tillgodo för här har ni ett Ris á la Malta recept. Blanda ris, grädde, mjölk, kanelstång och vaniljpulver/vaniljstång i en kastrull
Blanda ihop den kalla risgrynsgröten med den vispade grädden. Jag var pepp och skulle åka iväg och simma i morse, jo jag tog mig galant till badhuset men när jag stod och skulle byta om insåg jag att badkläderna var hemma
dessert med stevia, frukost lchf, frukost med keso, julgröt på keso, Keso, keso frukost, keso gröt, lchf dessert, LCHF gröt, lchf recept, recept med keso, Ris a la Malta, Ris a la MaltaLCHF, Ris a la MaltaLCHF Style, steviaShare this article
Jag vet att det är lite fel årstid för risalamalta, så jag kallar den rispudding istället. Börja med att koka riset med vaniljpulver och stevia tills all vätska är borta och riset är mjukt
Sätt gärna in Ris à la Maltan att kallna rejält i kylen. Skölj riset i ett durkslag. När ris à la maltan är kall kan den serveras, förslagsvis med saftsås
Ris a la Malta på julafton är ett måste. Personligen är jag inte ett dugg förtjust i den andra varianten som kallas apelsinris, där apelsinsaft och skurna apelsinbitar ingår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.