Häromkvällen åt vi Jamie Olivers oxfilé med bearnaise och grilladegrönsaker. Ta ut köttet ur påsen, klappa det med hushållspapper och rulla det i olivolja
Ofta är en vass potatisskalare bättre än kniv när man ska skära tunna skivor av grönsaker. Till lagen. Lägg grönsakerna i ättikslagen och låt de ligga någon timme innan servering
Varva grönsakerna i varma, väl rengjorda burkar. Skala lök och vitlök. Nagga med en gaffel eller rulla tomaterna över ett rivjärn så att skalet går sönder
Inlagda citroner àla MarocaineTvätta citroner, klyfta dem men utan att de faller isär, varva citronerna med grovt salt, lägg i en ren burk, peta ner kryddor
Blanda ner i grytan med bacon och grönsaker. Mycket god lasagne. Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Låt den färdiga pastan rinna av i ett durkslag men spara lite av kokvattnet. Räkor är alltid uppskattat hemma hos oss vad man än gör med dom, så den här rätten från Jamie Oliver kunde ju inte bli annat än god
Eftersom jag älskar bröd kunde jag ju inte låta bli att testa, allra helst inte efter att Kryddburken lade ut superfina bilder och recept på samma smörgås för ett tag sedan
Jag gjorde i ordning allt i en stor skål så fick alla ta så mycket man ville från den. Då gjorde jag hans Ceasarsallad med hemmagjord dressing (som blev jättegod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.