Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. Fräs lök, vitlök, paprika, ingefära och pak choi i samma panna någon minut
Fräs med ingefäran i någon minut. Asiatisk kycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när vi inte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Riv vitlöksklyftorna och ingefäran fint och blanda ner det också. Jag har allt som oftast börjat köpa hel, färsk kyckling när den finns till bra pris på affären
Jag ser kvällens rätt – citronstoppad kyckling – som en kollision mellan en klassisk söndagsmiddag med gräddsås och en lite modernare kyckling med inslag av ingefära
Fräs vitlök och ingefära en kort stund. Här har du en kycklingrätt som innehåller flera goda smaker och det går alltid att "hotta" till det ytterligare vid servering med hjälp av soja och sambal olek
färsk ingefära, skivad - efter smak. Strimla kycklingköttet. Hetta upp olja i en stekpanna, och bryn köttet i omgångar, tillsammans med hälften av den röda chilin, ingefäran och five spice
Färsk ingefära är en underskattad grönsak tycker jag. Såsen är god till kyckling så klart men även till annat grillat kött av olika slag men även till fonduekött
Till detta en chili & ingefäramarineradkyckling och en gräddig sås med chili, citron & gräslök. Kinesisk soya, färsk chillifrukt, en bit ingefära, saft från ½ citron, vitlökspulver, salt & peppar
Kyckling serverades med ugnsrostade rotfrukter och en sås med apelsin ingefära. Blanda samtidigt samman saft och skal från en apelsin, ingefäran, sojan, crème fraichen, salt och peppar och låt koka upp i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.