Servera kycklingklubbornamed grönsaker och ris. Grönsaksblandningen blev riktigt god och den färska ingefäran gjorde att kycklingen fick lite lagom sting
Bryn kycklingen i hälften av oljan, tillsätt vitlök och fräs den medkycklingen. Så idag blir det en kycklinggrytamed smak av grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
Stek kycklingenmed kryddor och vitlök. Blanda samman kyckling, spenat och champinjoner. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Låt puttra en stund, smaka avoch se till att kycklingen är genomgjord. Asiatisk kycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när vi inte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Först tyckte jag det var en konstig kombination, kycklingoch kryddkorv, och förvarnade resten av familjen att det var inte heeeeeelt säkert att det skulle bli bra
Rör ner linserna och vattnet som är kvar efter kokningen och smaka avmed salt och peppar. Häll några matskedar olja i en gryta och fräs först kycklingoch därefter ingefäraoch vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.