ICA Stevia Strö vad är det egentligen?
Marianns LCHF mat & bak
Marianns LCHF mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl och mer. Problemet blir för dem som tål de stora mängderna och som bakar och ska bjuda på det till andra vänner och bekanta, eftersom det är svårt att veta vilka som kommer tycka bakverken smakar apa. De är ganska många människor som upplever bismakerna ska man veta.
  • 3 olika styrkor.
  • 5 x så kan man inte ta mer än 0,5 tsk och då blir kakan osöt och behöver fyllas upp med 2 msk erytritol ( ICA, Sukrin, Sötin och Sötrix). Tar man 0,5 dl eller mer av de som är 2x sötare kommer de som är känsliga för erytritolens bismak att känna det med garanti., där kan man då för att vara säker behöva ta max 3 msk och fylla upp med “tre korn” stevia.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.