Vad är det för skillnad på alla mjölsorter? Lite fakta om mjöl....
Tasty Health
Tasty Health
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vete
  • Råg
  • Havre
  • Korn
  • 357326369342 Protein (g)
  • 10,28,213,39,2 Kolhydrater (g)
  • 73,160,257,664,7 Fett (g)
  • 12,11410,214 Ur näringssynpunkt är det alltid bättre att äta mat som är så lite processad som möjligt. Hela gryn och korn är bättre att äta än samma korn eller gryn som är malda till mjöl. Detta för att mjölet är så finmalt (processat) att kroppen inte behöver jobba för att bryta ner kolhydraterna utan de töms snabbt från magsäcken och går ut i blodet i form av glukos. För en längre och bättre mättnadskänsla är det klart bättre att äta mat som kroppen måste jobba för att bryta ner.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.