Jag äterdet ofta när jag är själv och jag tröttnar aldrig på det. Den här gången blev det extra gott för jag stekte bacon med blomkålen och toppade med chili flakes
Hur mycket Aquafaba ska man använda. Har läst att man kan även använda den i Whisky Sours. Detär ett bra bindemedel och hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger
När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
Vad roligt att ni är tillbaka – jag blev lite trött på att se den rosa salladen om och om igen. Så ge aldrig upp era drömmar hur långt borta de än kan verka, plötsligt händer detoch du lever dina drömmars liv
Vad ser vi på bilden. Basilika/oliv kyssen man känner i näsan är så grym. Carl-johan Hagman numera hög chef inom Stena koncernen åkte under sin tid som MD för Eukor flera mil med familjen för att få svensk falukorv och besöka båtarna i Inchon
Mc’Donalds tvättar sitt kött i rosa skum för att det ska bli tjänligt som mat, kexchoklad innehåller ämnen som kan skada din benmärg, oxfilén på din pizza är knappast det kött du tror att detär, tänk på vad kilopriset för oxfilé ärochvad din pizza kostar så kan du snabbt räkna ut att detär något annat som simmar där i den konstgjorda bean
Som ni ser så har jag inte smakat på Ernst vin ännu, tänker spara tills vi har gäster… kul att höra vad de tycker, är faktiskt väldigt nyfiken på det blir kanske besviken
Skala ochskär rödlöken i små klyftor. färskpotatis. Rensa och borsta kantarellerna, skölj vid behov. Lägg fisken på tallrikar tillsammans med primörerna
Något av det viktigaste ärhurman sköter kosten och träningen EFTER en diet. Efter varje diet var det svårt att veta hur jag skulle äta och träna för att inte gå upp för mycket i vikt (detta var ingen man fick hjälp med), jag var ju trots allt väldigt nöjd med den formen jag lyckats kämpa mig till
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Hurra. Detdär med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sig lite knepigt ochdet bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Bild blir det imorgon och visst förstår man de som inte tycker att pölsa ser så gott ut. Nej det gäller att inte deppa ihop för lite brända gryn och en sabbad kastrull, det fanns ju nya att koka så detär bara att köra på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.