-------------------. Delaoch blanda potatis, ägg, matjesill och matjesspad. Kvarg Pepparkakskryddor (inte för mycket bara då kryddorna är rätt starka) Sötningsmedel efter smak Vill man lyxa till det smular man ner krossade pepparkakor i det hela
Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel. Detär ett bra bindemedeloch hjälper till att ge struktur (och lätthet) till bakverk och maränger
Jag berättade ju i mitt senaste inlägg om hur för mycket lågintensiv (aerob) konditionsträning (jag kallar det framöver cardio, det går snabbare att skriva) tillsammans med ett extremt lågt kaloriintag under mina dieter gjort att minämnesomsättning blivit skadad
Jag brukar oftast blanda pölsan med fläskkött men dethär köttet var så fint att det blev gott ändå( har provsmakat alldeles för mycket) Lite lite lever är kalas att ha i men det hade jag ingen
När vi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Dela fläsk i tunna skivor och stek på medelhögvärme tills de har fått fin färgoch avgett mycket utav fettet
Sjud på medeltemperatur. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Gjorde grytan mindre "såsig" och hade i lite mer grönsaker. (Det går att koka upp alla ingredienser och sen lägga i den råa köttet, men köttet får en annan konsistens då)
Tack och lov var smaken den raka motsatsen till utseendet - kanonmums. Men i och med att jag gillar mandlar och salt så tänkte jag "varför inte testa att göra eget mandelsmör till mina cookie dough bollar"
Riv mandelmassaoch lös den med. Tillsätt mandelblandningen. Blanda smör och socker. Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassaoch blanda den väl med smör
Morötter finns i bägge varianter men i den skånska kan man ibland utesluta löken och istället ta lite mer av morötter, dels direkt när grytan börjar koka för att få sötman och konsistensen av de mosade morötterna men så tillsätter man dom även på slutet i lite större bitar för att få lite mer att tugga på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.