Rotsaker som rostas i ugnen får en fantastisk smak – både mild och koncentrerad. Toppa medchèvre och örtkryddor, så har du ett läckert tillbehör till en köttbit eller en alldeles utmärkt rätt för en dag mitt i veckan
Blanda potatis, morot, vitlök och lök med olja, honung, timjan, salt och svartpeppar i långpannan. Ta ut potatisen och peta loss klyftorna från botten med en stekspade samt lägg upp på fat eller skål till servering
Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Ringla flytande smör och honung över den kokta potatisen och krydda med salt och persillade. Igår när vi grillade så hade vi honungsrostad potatis till
En jävulskt god och superenkel förrätt med sälta. Combon med det salta baconet mot den syrliga osten, med krispig sallad och fräsch dressing, en riktig höjdare
Det här receptet på rostade rotsakermed couscous är en perfekt mitt-i-veckan-rätt. Ögonen går i kors efter en dag med übertung träning och jobb och jag ska snart gå och lägga mig och läsa senaste numret av Mer Smak som kom idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.