Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
dessa ska naturligtvis avnjutas med knäckebröd med god ost med eller utan snaps o pilsner. Hej å hå här kommer lite supergoa recept på röror, och en tomat o basilikasill
Tidigare i våras var jag på en tjejmiddag och fick smaka på en sån vansinnigt god röra med soltorkade tomater som har blivit en riktig favorit här hemma
Idag åt vi entrecôte (min helg) och ugnsgrönsaker. Till det gjorde jag en god röra av 2 dl avrunnen naturell yoghurt, 2 ,5 dl ajvar relish, 2 msk majonnäs, salt och peppar
Rotsaker som rostas i ugnen får en fantastisk smak – både mild och koncentrerad. Toppa med chèvre och örtkryddor, så har du ett läckert tillbehör till en köttbit eller en alldeles utmärkt rätt för en dag mitt i veckan
Ta ut formen med potatis och tryck till dem. Natalie hittade ett recept på en ungnspotatis hon ville testa, sagt och gjort det gjorde vi, räkna ca 4 potatis per person, stora som golfbollar
Blanda hacket med mjöl. Stek i olja på medelvärme i ca 15 minuter tills löken fått fin färg. Hacka och skala löken, salta och lägg i en bunke i 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.