Citron& mascarponecrème medmandel & havresmulor. Jag älskar citron i desserter och vad är inte godare än en len citronoch mascarponecrème, tillsammans med nötiga havresmulor och luftig italiensk maräng
När kakan svalnat - strö rostade mandelspån över och pudra ev med lite florsocker. Finfördela matfettet i mjölblandningen med en gaffel till en smulig massa
Egentligen tycker jag bäst om biscotti medmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citronoch vit choklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscotti medmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citronoch vit choklad och det blev jättegott
Flagad mandel. Timjan och oregano. Pressa över saften från en citron. Flagad mandel. Salt och peppar. Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna
100 g mandelspån 400 g pasta 8 vita sparrisar, färska 50 g smör 3 dl grädde 0,5-1 tsk salt (beroende på hur salt buljongen är, börja med mindre och smaka av innan servering) 1 citron 1 grönsaksbuljongtärning 1 cm parmesanost 1 kruka färsk körvel
Jag har valt att blanda citron, saffran ochmandel. Njut av din saffrans kaka medcitronoch mandlar. Smörj din form med avtagbara kanter med lite kokosolja
Vispa ägg och socker pösigt i en bunke med elvisp. Blanda med äggvispet till en deg. Blanda vetemjöl, bakpulver, hackad mandel, citronskal, lavendelblommor och salt i en bunke
Flagad mandel. Timjan och oregano. Pressa över saften från en citron. Flagad mandel. Salt och peppar. Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna
Flagad mandel. Timjan och oregano. Pressa över saften från en citron. Flagad mandel. Salt och peppar. Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.