Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Igår när jag dristade mig ut på en promenad höll jag på att frysa näsan av mig trots att jag var inpälsad som en annan eskimå i nyinköpt lurvmössa med öronlappar
Jag älskar citron i desserter och vad är inte godare än en len citronoch mascarponecrème, tillsammans med nötiga havresmulor och luftig italiensk maräng
Garnera medcitronmeliss. Citronmeliss. Pricka bottnarna med en gaffel och tryck fast små remsor av aluminiumfolie längs kanterna (för att förhindra att de glider ner under förgräddningen)
Den här pajen påminner om den goda ananaspajen som jag brukar göra, med skillnaden att den här pajen innehåller äpplen, kardemumma ochcitron i en fräsch och oemotståndlig kombination
När kakan svalnat - strö rostade mandelspån över och pudra ev med lite florsocker. Finfördela matfettet i mjölblandningen med en gaffel till en smulig massa
Egentligen tycker jag bäst om biscotti medmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citronoch vit choklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscotti medmandeloch saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant medmandel, citronoch vit choklad och det blev jättegott
Pressa över saften från en citron. Timjan och oregano. Flagad mandel. Salt och peppar. Flagad mandel. Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.