1 Kosher
salt and freshly ground black pepper, to taste
11 cup
vegetable oil
12 tablespoons
chopped fresh parsley leaves
12 pounds
russet potatoes, peeled1 tablespoon all-purpose flour1 teaspoon garlic powder1/2 teaspoon onion powder1/4 teaspoon dried oregano1/4 teaspoon dried dillKosher salt and freshly ground black pepper, to taste1 cup vegetable oil2 tablespoons chopped fresh parsley leavesPlace potatoes in a large saucepan and cover with cold water by 1 inch. Bring to a boil and cook until parboiled, about 6-7 minutes; drain well and let cool.Using a box grater, finely shred potatoes. Using a clean dish towel or cheese cloth, drain potatoes completely, removing as much water as possible.Transfer potatoes to a large bowl. Stir in flour, garlic powder, onion powder, oregano and dill; season with salt and pepper, to taste. The mixture should be workable but dry. Form potatoes into tots.Heat vegetable oil in a large stockpot or Dutch oven over medium heat.Add tots to the skillet, 5 or 6 at a time, and cook until evenly golden and crispy, about 3-4 minutes. Transfer to a paper towel-lined plate.Serve immediately, garnished with parsley, if desired.*
Har ni ätit TaterTots någon gång. TaterTots är friterade potatis-cylindrar kan man säga. Så låt mig presentera mina Broccoli TaterTots - helt ofritterade, helt glutenfria och helt fantastiskt goda
This post became on Instagram one of my most liked posts. Crazy to think of, yet, I didn’t want to post it on the blog since I didn’t take proper pictures
Hemmagjord müsliblandning serverad med turkisk yoghurt – smarrig frukost/kvällsmål/mellis. Ja återigen har det varit inslag på nyheterna om de üüübersockrade frukostblandningarna i affärhyllarna
Som den sushifantast jag är tycker jag att poké bowl är den bästa uppfinningen på länge, nästan lika gott som vanlig sushi men hundra gånger snabbare och enklare att göra
En nutella med lite vuxenkaraktär då nötterna var ordenligt rostade. Receptet blir för en liten burk och jag lovar att den burken kommer att ta slut rätt så fort
SCROLL DOWN FOR ENGLISH TRANSLATION. utgick från ett recept från KUNGSÖRNEN. Igår gjorde jag tacokryddad köttfärs till veckans matlådor, så då blev jag naturligtvis sugen på tortillas att äta till
However, when making my homemade french fries & sweet potato fries I have found they taste better with every single drop olive oil you drizzle onto to the raw potatoes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.