Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Ranchdressing. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Kall sås med parmesan, vitlök, citron och basilika är en variant av en av våra favoritsåser inom kategorin kalla såser, nämligen fetaostsås med citron och basilika (se här)
På nyår serverade jag en konjaksås till oxfilén och potatiskakan. Dn blev en hit måste jag säga. Alla gillade den och flera ville ha receptet så tänkte dela med mig av den även till er
Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Surkål med chimmichurri, rökt sidfläsk och äpple. 10 Min. Yuzudressing. Friterad kyckling (KFC-style) med honung och currysås
Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. Blanda ihop hoisinsås, sesamolja, soja och chilipulver i en skål
4 4 port ris 150 g svamp (gärna gourmetmix) 250 g pak choi 1/2 förp salladslök (à 125 g) 1 röd chili 500 g kycklingfärs 1 msk olja 1 flaska hoisinsås (à 210 g) 1 dl vatten 1 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Lax med sesamfrön och hoisinsås. Blanda hoisinsås och sesamolja. 1 dl hoisinsås. 1 dl hoisinsås. I veckan var jag på föreläsning med en dietist som pratade om vikten av att äta rätt för att må bra
2 dl hoisinsås. 2 dl hoisinsås. Nu har äntligen sommaren kommit. Lagom tills skolorna börjar. Mina barn börjar inte förens nästa onsdag och jag har passat på att ta föräldraledigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.