Frallor, tekakoroch hamburgerbröd. Nybakat gluten och laktosfritt bröd efter Lailas recept. Pensla bullarna/tekakorna/hamburgerbröden med smält margarin eller ägg
Ingredienser är nu angivna med vikt, för att få ett ännu bättre och mer precist resultat. Nu är det med andra ord ännu enklare att lyckas med de här goda tekakorna
Nybakade tekakor är hur gott som helst och blir mycket godare än de som man köper färdiga i mataffären och det är också ett väldigt pålitligt recept som alltid lyckas så länge man inte värmer degvätskan för mycket så att jästsvamparna dör
Nu när semstern närmar sig och vi kommer att äta frukost tillsammans hela familjen på morgonen (nu brukar Oskar gå upp en timme före mig och Felicia) är det myisgt att ha hembakat frukostbröd och de här tekakorna är supergoda att äta till frukost
Men nu över till dessa smarriga tekakor, lite grövre variant och riktigt goda. Middagen ikväll fick bli hämtmat från Saigon, kommer ni till Örebro måste ni testa Saigon, vi köpte kyckling med cashewnötter och sen biff med bambuskott, mums mums
Bakade massor bröd i lördags medan Martin och tjejerna var på kårkamp på Donsö. Hade flera paket med äggostvassle över från senast jag gjorde äggost och brödet blir så mycket luftigare med vassle
I förrgår bakade jag de här jättegoda tekakornaoch de blev precis som jag ville ha dem. saftiga, goda och de håller sig saftiga och goda även några dagar efter att man har gjort dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.