Nu när semstern närmar sig och vi kommer att äta frukost tillsammans hela familjen på morgonen (nu brukar Oskar gå upp en timme före mig och Felicia) är det myisgt att ha hembakat frukostbröd och de här tekakorna är supergoda att äta till frukost
Nu är det med andra ord ännu enklare att lyckas med de här godatekakorna. Ingredienser är nu angivna med vikt, för att få ett ännu bättre och mer precist resultat
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Smält smör eller margarin och låt svalna. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Ha kryddorna i smeten, tillsätt därefter växelvis mjöl/havregryn/bikarbonat och det smälta fettet
En av julens godaste bakverk är den här otroligt saftigaochgoda mandel- och lingonkakan. Det är svårt att låta bli att älska julen och allt det som hör till
Min mamma får massor av riktigt goda äpple från farmors trädgård och även om dem inte är jättestora och perfekta i formen har dessa äpple utsökt smak och sötma
saftiga, godaoch de håller sig saftigaochgoda även några dagar efter att man har gjort dem. I förrgår bakade jag de här jättegodatekakornaoch de blev precis som jag ville ha dem
Vi har aldrig tidigare ätit så saftigaoch mjuka muffins som dessa så det är bara att tacka och bocka herr Roy Fares för receptet ur hans bok ”Delicious”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.