Stek de tunna bröden i en het och torr stekpanna på båda sidor. Blanda korianderfrö, spiskummin, garam masala och chiliflakesi en skål och ställ åt sidan
Ett beprövat recept som jag gjorde om lite grann och som blev denna tokgoda gryta. Nu är höstlovet här, ungarna är lediga från skolan och jag passade på att ta semester denna vecka för att fixalite hemma
Stek de tunna bröden i en het och torr stekpanna på båda sidor. Blanda korianderfrö, spiskummin, garam masala och chiliflakesi en skål och ställ åt sidan
Kött ⁄ ReceptMexikanskgryta möter texmex. Grönsakssås från mexikanskkyckling. GrytaKöttfärs. Den innehållerkyckling på ben, grön och röd paprika, finkrossad tomat, lök, vitlök, bacon och örtkryddor
Eftersom vi har MYCKET nötkött i frysen men inte var sugna på att göra den "traditionellavarianten" av köttgryta beslöt vi oss för att prova en ny gryta som jag hittade på en blogg
Det blev en hetgryta och det passade väl att ha en klickafrikansk kokossalsa till, en mildvariant, för jag avstod från chilin som ingicki Renée Voltaires recept i kokboken "Saligblandning"
Börja med att bryna lök så den blirgenomskinligi en gryta, lägg i alla kryddor så att de får fräsa med ett par minuter, lägg i grönsakerna, rör om, sänk värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.