*I Samarbete med ICA*. Vem älskar inte fiskpinnar. Jag hoppas att allt är bra med er. Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem
Fiskpinnar och remouladsås serveras förstås med kokt potatis och gröna ärter. Fiskpinnar. Eller med mer fisk, frasig panering utanpå, lite oformliga och kanske lite brända i kanten
Vi har hamnat i ett riktigt virusträsk med en influensa som oinbjuden gäst de senaste två veckorna. Fiskpinnar är väl aldrig något som jag riktigt tyckt om – men då har jag inte gjort egna
Servera till nystekta fiskpinnarmed kokt, pressad potatis, gräslök, limklyfta och sallad. Vänd skivorna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Om du vill ha pestosmakande fiskpinnar börjar du med att lägga upp pesto på en tallrik, du lägger mjöl på nästa tallrik, uppvispat ägg på nästa och pankoströbröd på nästa
Torsken är superenkel och kan göras med vilken fisk man vill (eller någon annan form av protein). Tina upp fisken, vänd i ägg som är uppvispat med salt, peppar & curry
Vi hade tänkt åka in till Katarina Bangata på Söder i Stockholm, där Bondens egen marknad håller hus varje lördag från och med idag till och med 17 oktober
Krydda mjölet som rödspättan skall paneras i med salt, och vitpeppar. Börja med att dubbelpanera rödspättan i först mjöl, sen uppvispat ägg och sen panko - ställ åt sida
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.