Hade torsk i frysen och försökte komma på något spännande att panera den med. Där hittade jag ett recept på remouladsås som fick mig att komma fram till att jag ville ge mig på att laga fisk igen
Jag bjöd sambon på panerad fisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vit fisk som helst. Till fisken serverade jag lättkokt broccoli och en enkel remouladsås (LÄNK)
Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
Salt & PepparKoka blomkålsbuketterna tills mjuka. Jag använde mig av torskblock som jag tinade och vecklade ut filéerna från för att sedan panera i ägg och mandelmjöl
För ett tag sedan skrev vi här i köket om hur lätt man röker lax i röklåda hemma och som om att det inte räckte med att röka laxar så har herr M även gett sig i kast med att prova hur det går att röka torsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.