*I Samarbete med ICA*. Skiva tofun i smala skivor som liknar fiskpinnar. Här har jag gjort ett eget recept på både fiskpinnar och remouladsås som – om jag får säga det själv, är fruktansvärt gott
Gjorde hemlagade fiskpinnarmedremouladsås i helgen som gick. Till fiskpinnar gör man en sk dubbelpanering, dvs man vänder först fisken i vetemjöl som kryddats med salt och peppar, sedan vänder man den i ägg och sist i ströbröd
Men nu, till receptet på helt vanliga jättegoda fiskpinnar och remouladsåsmed curry. Dessutom får ju fisken en härlig, krispig yta vilket är den absoluta fördelen medfiskpinnar, om du frågar mig
Men remouladsåsen är hemmagjord och supergod och lätt att fixa iordning,, smakar lite som remouladsåsen man fick i skolan till dom där goda panerade fiskarna
Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Jag kommer alltid komma ihåg en gång när jag bodde i USA och gick på dansskola (det var innan jag brydde mig lika mycket om maten som jag gör nu) och en kompis till mig beställde en sallad på en pizzeria medan vi andra åt pizza
God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Innehållet av vitaminer och mineraler skiljer sig åt då sötpotatis har ett högre innehåll av bland annat betakaroten och kalcium, medan vanlig potatis innehåller mer järn och C-vitamin
Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Börja med att röra ihop Gräslöksyoghurten. Fiskpinnar. Vispa upp ägget lätt för hand med lite lite salt, spä ut det eventuellt med lite vatten
Återkommer förstås med receptet på fiskpinnar. Remouladsås har jag faktiskt aldrig testat att göra själv men eftersom vi idag ska göra hemmagjorda fiskpinnar så tänkte jag att då måste vi ju ha remouladsås till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.