Fiskpinnar med smal remouladsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g kolja- eller torskfilé i block
  • halvtinad
  • Vetemjöl
  • 1 ägg
  • uppvispat
  • Ströbröd
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 2 msk matfett
  • 350 g kokt potatis
  • pressad
  • Gräslök
  • 1 limefrukt
  •  
  • Remouladsås
  • 3/4 dl minifraiche
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 2 msk ättiksgurka
  • finhackad
  • 2 tsk kapris
  • 1 tsk persilja
  • hackad
  • 1 tsk gräslök
  • skivad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.