Helstekt oxfilé med italiensk potatiskaka, smörfrästa kantareller och krämig savoykål
Helstektoxfilémeditalienskpotatiskaka, smörfrästakantarellerochkrämigsavoykålhuvudingredienser4port700gramoxfilé, hel, färsk (ellerfryst) Smörstektakantareller3dlkantareller, gula, ellertrattkantareller1msksmör1mskpersilja, hackadsaltochpepparItalienskpotatiskaka (räckertill8personer) 2,5paketbacon, skivadellerItalienskpancetta5stbakpotatis(ar), stora1mskmaizena200gramparmesanost2mskbasilika, färsk, finstrimlad1mskkörvel, finstrimlad1tsktimjansaltochpepparKrämigsavoykål1msksmör4dlsavoykål, strimlad, ellergrönkål1stSchalottenlök(ar) 0,5dlvittvin1,5dlgräddeRödvinssky1msksmör0,5stgullök(ar) 1stvitlöksklyfta(or) 2dlröttvin0,5mskkalvfond1krmtorkadtimjan1stlagerblad0,5mskmaizena1nypa(or) strösockersaltochpeppartillgarneringtimjangourmetsaltsvartpepparfrånkvarn1
Min matblogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.