Helstekt fläskkarré med savoykål, blomkål och saltkokt potatis
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1-1,5 kg
  • hel fläskkarré utan ben
  • salt och peppar
  • 0,5 dl
  • färsk rosmarin
  • 0,5 dl
  • färsk timjan
  • 5 st
  • ansjovisfiléer
  • 0,5 st
  • rivet skal från citron
  • 2 klyfta(or)
  • vitlök
  • 3 msk
  • olivolja
  • 3 dl
  • vatten
  • 1 st
  • grovhackad lök
  • 6 st
  • ansjovisfiléer + lite spad
  • 0,5 kg
  • potatis med skal
  • 1 dl
  • grovsalt
  • 0,5 st
  • savoykålshuvud
  • 1 st
  • blomkålshuvud
  • 3 st
  • scahlottenlökar
  • 2 dl
  • bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.