Rostad potatis och blomkål med vitlöksstekt portabello och örtolja
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g Potatis Fast
  • 0.5 st Blomkål Färsk
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 1 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 30 g Färsk bladspenat
  • 560 g Portabellosvamp
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 4 msk Olivolja
  • 1 krm Salt Fint
  • 0.5 st krukor Gräslök - färsk
  • 0.5 dl Olivolja
  • 2 tsk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Groddar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.