Helstekt duvbröst med färserade toppmurklor, viltsky och sauterade bondbönor
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 dl rött vin
  • 20 gram socker
  • 1 dl vispgrädde
  • 4 st toppmurklor
  • 1 peppar
  • 2 skiva(or) tunnskivat späck
  • 50 gram smör
  • 1 dl kalvfond
  • 1 dl viltfond
  • 1 salt
  • 3 st äggula (or)
  • 1 st filodegs ark
  • 1 msk rapsolja
  • 2 st druvor
  • 40 gram rimmat sidfläsk
  • 50 gram vårlök (ar)
  • 150 gram kycklingbröst
  • 1 st grön sparris
  • 100 gram bondbönor
  • 1 st vit sparris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.