Laxrulle på low carb bröd med pepparrot och cream cheese-fyllning. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Forma degen försiktigt till en rund "boll" och lägg på bakstenen. Det har hänt något med min man. Själv var det länge sedan jag lyckades med ett surdegsbröd
Koka upp lika mycket cream fraiche och matlagningsgrädde om du valt att använda matlagningsgrädde (det går även att reda av spadet från sparrisen), smaksätt med valfri buljongtärning (ex
Det godaste är att steka dem näst intill lite brända i smör, salt och toppa med någon färsk ört, tex gräslök eller persilja och äta på vetesurdegsbröd, sk Levain
Forma till runda bollar och sen trycker du på varje sida med handflatorna tills du får spetsiga. Påminner mig om de som jag åt på ett bageri som jag var på men mina var t
ManitobaCream är ett vetemjöl med hög proteinhalt som ger degen mer jäskraft och därmed gör brödet högre och luftigare än bröd bakat på vanligt vetemjöl
Spraya limporna med vatten när du tagit ut dem ur ugnen och låt svalna på galler. När Barnets Faster och Farbror svängde förbi i helgen hade jag bakat detta bröd på morgonen och jag vet att jag lagt ut flera brödrecept och säger att alla är så bra – men detta är en ny favorit
Allt serverat på ett Levainbröd och självklart en stor citronklyfta och dillvippa. Grillat Levainbröd. En grillad laxburgare med vårens primör sparris serverad med en nyslagen Hollandaisesås smaksatt med sikrom och dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.