E. g. e. n. t. l. i. ä. r. j. a. u. s. å. m. y. c. k. f. ö. d. p. o. h. A. ,. w. b. D. V. O. v. S. G. x. J. M. L. 2. 5. -. 1. I. T. ”. K. –. 4. (. ). 3. F. B. /. R. H. C. 8. 0. è. Ö. d l. c m
Det godaste är att steka dem näst intill lite brända i smör, salt och toppa med någon färsk ört, tex gräslök eller persilja och äta på vetesurdegsbröd, sk Levain
Allt serverat på ett Levainbröd och självklart en stor citronklyfta och dillvippa. Grillat Levainbröd. Grilla biffarna varsamt i xa 2min på varje sida, låt efterdra något minut
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Lägg degarna med vikytan uppåt så att vikhytan hamnar på plåten när brödet gräddas. Tänk också på att ta fram dem ett par timmar innan gräddningen så att de hinner bli rumstempererade)
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.