Danskt rågbröd 2011
bakasurdeg.se - Recept
bakasurdeg.se - Recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 stk
  • Fint rågmjöl
  • 1 kg
  • 33 cl Frön iallt
  • 500 g fint rågmjöl
  • 25 g salt
  • 1 på kvällen
  • 50 g "surdegsstarter" från kylskåpet eller
  • 200 g vatten
  • 120 g fint rågmjöl
  • 5 fl
  • 33 cl svagdricka
  • 1 kg rågkross
  • ½ kg fint rågmjöl
  • 350 g specialvetemjöl
  • 1 flaska svagdricka
  • 25 g jäst
  • ½ kg fint rågmjöl
  • 3 msk salt
  • 250 g sesamfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.