Hel anka med krispigt skinn
Risvin och Chili
Risvin och Chili
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 1 anka (jag använde en på 1.5kg)
  • 3 tsk salt
  • 3 msk shaoxing risvin
  • 1 tsk sichuanpeppar
  • 1 rejäl bit cassia
  • 1 stjärnanis 2 kryddnejlikor (ta bort huvudena)
  • ½ tsk fänkålsfrön
  • 1-2 skivor torkad galangal
  • ½ cao guo
  • 30 g oskalad ingefära
  • 2 salladslökar sesamolja
  • 4. Hetta upp tillräckligt med olja i en wok för att täcka halva ankan. Fritera ankan på vardera sidan i 10 minuter
  • 5. Pensla ankan med sesamolja och servera.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.