Foto. Tina Fallgren. Jag bakade de här bröden till julafton och de blev uppskattade. De kräver få ingredienser men mycket tid för jäsning, men har du tiden så är det definitivt värt det
Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Ett till recept som jag gått och sparat på för att göra vid något särskilt tillfälle, och det blev nu på nyårsafton
En klassiker som brukar gå hem hos dem flesta även så hos oss. Nu var det verkligen ett bra tag sedan jag serverade pannbiff med karamelliserad lök och det satt som en smäck nu
Jag sitter på tåget på väg till Sthm. Jag skall upp och jobba två dagar och har det stora, stora lyxbekymret (och här är det ok om småbarnsföräldrar svär åt mig) att jag skall åka iväg och bo på hotell när jag inte hade kramat färdigt på barnen
Gör så här. Riv vitlök och ingefära. Blanda med soja, honung, kalvfond, paprikapulver och chiliflakes. Smaka av med flingsalt, peppar från kvarn och ev mer fond
Knådfritt bröd med endast en jäsning - Superlätt att baka. (ca 20 st). Smakar som brödet som man får till pizzasalladen på pizzerian - Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >>