Tillsätt mer salt och peppar om så behövs. Skiva en rödlök tunt. Skiva tomaterna tunt. Låt den liggaoch dra 10 mini saften av en halv citron, lite salt ochlite svartpeppar. Blanda ner i rödlöksröran ochtillsätt 2 msk finhackadslätbladigpersiljaoch 2 msk finhackadkoriander. 2 msk finhackadslätbladigpersilja. 2 msk finhackadkoriander
, creme fracihemedvitlök, fransk senap, sambal, salt och peppar. Här hemma gick den vid namnet ”Ingridsfrasigarulle” så jag googlade ”frasigrulle” och kom över ett recept som det mycket väl skulle kunna ha varit
Servera alldeles nygjord med pressad potatis, smörslungad spenat ochtomatsallad. Själv hade jag en fantastisk nyårskväll med jättejättegod mat på restaurang tillsammansmed äldsta dottern och hennes man
Ta en stor glasskål och täck botten med tomater sen lägger du på skivad lök. Blanda olja, vitlök, vinäger, persilja, paprika,chilisås, örter och kryddor efter egen smak i en skål
Nyp ihop varje degplatta som till en calzonepizzaoch lägg dem på en plåt täckt med bakplåtspapper. Låt oljan rinna av från osten och spara den tilldressing
Servera den stekta fiskenmedtomatsalladen, nykokt SparrisochCitronsmör. Istället gjorde jag en enkelpaneringmed bara ägg ochriven parmesan, det blev riktigt läckert
Lägg fetaosten på toppen, avsluta meddillkronornaochvinet. 1vitlöksklyfta. 1krondill. 1olivolja. 1vittvin. 1salt ochsvartpepparFinhacka lök ochvitlök, dela ner tomaterna i grova bitaroch placera mitt på ett bakplåtspapper, salta och peppra. Vikihoptill ett litet tätt paket och baka i ugnen på 175 grader i 15 minuter
Tomatsalladen görs parallellt med att köttfärssåsen puttrar och pastan kokar. Tomaterna är klyftade och ska ini ugnen medflingsalt, svartpeppar ochrikligtmedolivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.