Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Häll ut det mesta av marinaden från paprikanoch tillsätt paprikanoch blanda runt
Ta ut paprikanoch lägg upp på fat och droppa över balsamvinäger, pinjenötter (rosta dem gärna i en stekpanna innan) samt toppa med sköljd ruccolasallad
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Häll ut det mesta av marinaden från paprikanoch tillsätt paprikanoch blanda runt
Lägg potatisen på en plåt med blomkål, lök ochpaprikan, vänd allt med lite rapsolja. När de fått färg runt om lägg dem på indirekt värme medportabellonoch låt allt gå klart, chévren på portabellon ska gärna få lite färg
I veckan köpte jag ett gäng grillade kycklingklubbor på Maxi som vi ätit på kvällarna med lite sallad och tänkte att lite marinerad paprika kunde vara gott till som variation
Placera äggplantorna och paprikorna i en ugnsfast form och täck över med aluminiumfolie. Stick sma hal i äggplantorna med hjälp av en spetsig kniv (för att undvika en explosion i ugnen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.