Varje gång jag gör hamburgare så testar jag nya blandningar. Smaka av med salt och peppar. Mickra en liten bit så känner du om det behövs mer salt och peppar
Lägg på en plåt tillsammans med olivolja, pressad vitlök, salt och svartpeppar och blanda runt. När vi var i Åre hade vi delat upp så man hade två matdagar och så var man två och två och roterade så man fick laga mat med olika och behövde inte tänka på det varje dag
Klyv, kärna ut och gröp ur pumpan med sked. Kläm ut lökochvitlök. Koka upp fond och vatten. Rör ner i pumpapuren och smaka av med pressad citron, flingsalt och svartpeppar
Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.