Lägg upp gösen och toppa med den sauterade sparrisen. Salta och peppra gösen på båda sidorna. Smaksätt med crème fraiche, citronsaft, riven pepparrot samt salt och peppar
Halstradgösmed råkost på majrova, äpple, vitkål och vaxbönorHär är en klassisk råkostsallad med finstrimlad majrova, äpple, squash, vaxbönor, vitkål och salladslökar
Halstradgösmed savoykål,. Dela fiskfiléerna med ett diagonalt snitt. Halstradgösmed savoykål,. Hetta upp smöret i en stekpanna och lägg i fisken med skinnsidan ner
Halstra gösen i het stekpanna. Sautera eblyn tillsammans med bondbönorna i lite olivolja, låt svalna. )Dela tomaterna och vänd försiktigt ner dem tillsammans med eblyn och bönorna, tillsätt även den blancherade sellerin
Lägg Cannelloni på tallriken och den halstradegösen lutad på. Medan cannellonin kokar halstras gösen i en het stekpanna med skinnet nedåt till skinnet fått ordentlig färg
Gös är riktigt, riktigt gott och med både bacon och parmesan blir det en fantastisk rätt. När jag lagar fisk blir det ofta lax jag lagar men detta recept fick jag av en vän och det är gös som man tillagar
Jag trädde dem på grillspett och halstrade dem i riktigt hett grilljärn penslade med olja. De säljs aldrig med skal i affärer eller över disk, iallafall inte vad jag känner till
Krydda med salt, peppar, citronpeppar och paprika. Senaste gången blev det bland annat gös och den fick sig en omgång i ugnen denna gången eftersom det var lite ont om tid (halvt upptinad)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.