Halstrad gös med hummerrisotto och citronsky
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk smör
  • 1 dl babyspenat
  • 1 salt och peppar
  • 700 gram gösfilé , med skinn
  • 2 msk rapsolja
  • 5 dl hummerfond , koncentrerad
  • 2 dl vitt vin
  • 1 dl sticklök(ar) , skivad
  • 1 dl parmesanost, riven
  • 1 dl fänkål
  • 3 dl avorioris
  • 2 st hummer , skuren i bitar
  • 0.5 dl Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk citronskal, rivet
  • 1 salt och peppar
  • 1 maizena
  • 1 nypa(or) socker
  • 1 msk hummerfond , koncentrerad
  • 0.5 dl morot , tärnad
  • 0.5 dl Schalottenlök(ar) , finhackad
  • 1 msk smör
  • 5 dl kalvfond
  • 2 dl rött vin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.