Halstradgösmed råkost på majrova, äpple, vitkål och vaxbönorHär är en klassisk råkostsallad med finstrimlad majrova, äpple, squash, vaxbönor, vitkål och salladslökar
Lägg Cannelloni på tallriken och den halstradegösen lutad på. Medan cannellonin kokar halstras gösen i en het stekpanna med skinnet nedåt till skinnet fått ordentlig färg
Gös är riktigt, riktigt gott ochmed både bacon och parmesan blir det en fantastisk rätt. När jag lagar fisk blir det ofta lax jag lagar men detta recept fick jag av en vän och det är gös som man tillagar
Jag trädde dem på grillspett ochhalstrade dem i riktigt hett grilljärn penslade med olja. Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander
halstradtorskrygg,. Där vi bor nu har vi ett stort ica kvantum där vi brukar handla vår fisk och den är en jättebra affär med ett stort utbud både när det gäller fisk, skaldjur, kött, färdigmat osv, det finns till ochmed en vinbar i anslutning till fiskdisken
Krydda med salt ochpepparoch vänd tonfisken i sesamfrö. en god olja t ex med smak av vindruva. Skärtonfisken i små munsbitar, lägg lite alger på varje bit ochdroppa över sesamolja
Mjöla och peppra ankleverskivorna. Halstra ankleverskivorna utan extra fett, först en minut på vardera sidan, så att de får färg och yta, sedan på svagare värme så att de blir ljumma inuti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.