Halstrad gös med lättrimmad gurka och dillsås
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g gösfilé med skinnet kvar
  • 1 tsk salt
  • 1 st schalottenlök
  • 3 dl fiskbuljong
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl Arla® vispgrädde
  • 1⁄2 dl Arla Köket® smetana
  • 2 dl hackad färsk dill
  • 2 st schalottenlök
  • 100 g rökt fisk t ex sik
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 2 st kokta ägg
  • 2 msk grovhackad färsk dill
  • 2 msk grovhackad färsk gräslök
  • 4 msk Arla Köket® smetana
  • 1⁄2 tsk salt
  • 1⁄2 krm vitpeppar
  • 1 st gurka
  • 1 tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.