Halstrad gös à la Sletten Kro
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 gösfiléer med skinnet kvar
  • 3 dl fiskfond
  • 1-2 msk röd chiliolja
  •  
  • Till servering
  • 1 dl riven parmesanost
  • 3 1/2 dl polentagryn
  • 1 dl hackad blötlagd karljohanssvamp
  • 1 tsk salt
  • 8 dl vatten
  •  
  • Svamppolenta
  • 1-2 msk smulad färsk timjan
  • saften av 1 citron
  • 2-3 msk smör
  • 2-3 trädtomater (tamarillo) eller vanliga tomater
  • 1 stånd blekselleri
  • 1-2 msk olivolja
  • salt, vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.