den ska i stort sett vara klar. Halstradgös med ljummen morots- och fänkålscruditéCrudité är enligt mig ett av det absolut godaste sätten att servera morot på
Gör så här Skala och finhacka schalottenlöken till såsen och lägg i en kastrull. Skala och hacka schalottenlökarna i smör i en panna utan att de tar färg
Halstradgös med råkost på majrova, äpple, vitkål och vaxbönorHär är en klassiskråkostsallad med finstrimlad majrova, äpple, squash, vaxbönor, vitkål och salladslökar
Red av med lite maizenamjöl utrört i vatten och sila såsen. Stek gösen i olja med skinnsidan nedåt. Servera med några blad färsk spenat som vänds i olivolja och kryddas med flingsalt och svartpeppar
Lägg Cannelloni på tallriken och den halstradegösen lutad på. Medan cannellonin kokar halstras gösen i en het stekpanna med skinnet nedåt till skinnet fått ordentlig färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.