Täck botten på en kastrull eller stekpanna med olivolja. Smula buljongtärningen i en kopp med 2-3 msk vatten, kör i micron några sekunder och blanda så att buljongtärningen löser upp sig4. Häll över lite buljong i taget över löken med en tesked tills du tycker det är tillräckligt5
Blanda köttfärsen med riven lök, äggula, timjan, lagalätt, salt och svartpeppar till en jämn färs. Fräs löken i en kastrull med matfett och honung, tills den blir blank och får lite färg
Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans med potatisstompet, lite gräddfil och krasse. Sila bort vätskan och blanda runt med smör, gräddfil och hackad gräslök
Servera biffarna medlökskyn, nykokt potatis, saltgurka och hackad kruspersilja. Börja med potatisen. Börja med att blötlägga ströbrödet i mjölken så det får svälla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.