Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
Det är så mysig miljö att gå omkring i och de har fått till den där rätta höststämningen med alla marschaller, eldkorgar och halmbalar med pumpor och annat
-) Jag gjorde min första höstgryta förra helgen, baserad på fläskkött och kantareller. Sänk sedan värmen till medeloch låt stå och puttra medans du gör
Halvera och kärna ur plommonen. Häll upp i väl rengjorda burkar och förslut direkt. 800g plommon0. Koka dom med vatten och stjärnanis i 5 min, rör om hela tiden. Tillsätt socker och passionsfrukten och koka ytterligare 5 min och rör runt. Lämna en kommentar 800g plommon
Nyligen fick vi förutom en fin bit rådjursskinka också en del "kokkött" som jag bestämde mig för att göra en god och höstlig köttsoppa av tillsammans med rotfrukter och massor med persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.