TwitterFacebookSkriv utE-postGoogleLinkedInFlerStumbleUponGillaGilla Laddar. Höstgryta. Jag var ute häromdagen och kom hem med en hel korg fylld av fårticka, taggsvampoch trattisar så det blev naturligtvis en härligt höstlig gryta medsvamp till middag igår
Hittade även lite fläskkarré som blivit över från vår Über-grillfest i somras. Min man är väldigt förtjust i korv och för tillfället har vi en HEL låda full med olika korvar i frysen så det börjar blir dags att göra nåt av dom
Så när jag lagade denna höstgrytamed kyckling ochsvamp, där det i orginalreceptet står att man ska använda champinjoner, använde jag mig av svärfars torkade kantareller
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Jag kör squashskivorna en runda i ugnen först, innan jag varvar dem med köttfärsen och ostsåsen. Bryn under tiden färsen tillsammans med den hackade löken
Därför gjorde jag idag broccoli- och baconpaj med en doft av parmesanost såklart. Ta bort den översta plastbiten, och lägg plattan i formen, ta bort den andra delen av plasten och jämna till degen med en fuktig hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.